HP kellékanyagok újrahasznosítása
Fogjon össze a HP-val a környezetért
Küldje vissza az eredeti HP tintapatronokat és festékkazettákat
Opens menuMegosztás
Legyen a HP partnere a fenntartható nyomtatásban
A HP vállalatnál tisztában vagyunk azzal, hogy az innovatív megoldások környezettudatos kidolgozása nem opció, hanem kötelesség. A HP ezért elkötelezett az olyan programok iránt, amelyek segítenek csökkenteni vállalatunk ökológiai lábnyomát, illetve ügyfeleink és partnereink ökológiai lábnyomát. A kiváló minőségű és környezettudatos módon megtervezett termékek, szolgáltatások és megoldások kidolgozásával a HP hozzájárul a nemzetközi vállalkozások fenntartható működéséhez.
Egyéni és kisirodai újrahasznosítás

ha vannak kifogyott eredeti HP tintapatronjai és festékkazettái, vegye igénybe az ingyenes újrahasznosítási szolgáltatásokat

Kis- és középvállalati újrahasznosítás

igényeljen gyűjtődobozokat online, és vegye igénybe az ingyenes begyűjtési és újrahasznosítási szolgáltatásokat a telephelyéről

Nagyvállalati és közszférabeli újrahasznosítás

hasznosítsa újra nyomtatópatronjait ingyenesen, és vegye igénybe a szükségleteihez igazított megoldásokat

Bejelentkezés

*

*

Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás új felhasználóként

A regisztráció nem kötelező, de ajánlott

Miért érdemes részt venni?

Ingyenes - azaz a csomagolóanyagot teljes egészében a HP fizeti.

Könnyű - az újrahasznosításhoz szükséges elemek online rendelkezésre állnak.

Felelősségteljes - a HP Planet Partners program keretén belül visszaküldött gyári HP kellékanyagokból egyet sem küldünk a szeméttelepre, és a HP nem tölt újra és nem értékesít újra termékeket.

Ügyféltapasztalat: Friends Life
A kizárólag gyári HP anyagok használata felé történő elmozdulás fontos lépés a beszállítói programunkban, amelynek célja a vállalat környezet iránti elhivatottságának növelése.

Dawn Dew,
kapcsolati vezető, Friends Life

További tudnivalók PDF 3MB

FONTOS!  HP Planet Partners program - A HP LaserJet és tintasugaras festékkazetta-visszavételi és -újrahasznosítási programja csak azon végfelhasználók számára áll rendelkezésre, akik az eredeti HP festékkazettákat rendeltetésüknek megfelelően használták. Kérjük, hogy hibás kellékanyagok visszaküldéséhez a HP visszavételi és újrahasznosítási programját ne vegye igénybe! A HP kellékanyagokra vonatkozó jótállási nyilatkozatába foglaltak szerint a még garanciális hibás kellékanyagokat a hivatalos márkakereskedő vagy szervizközpont kicseréli. A HP visszavételi és újrahasznosítási programjának keretében figyelmetlenségből hozzánk eljuttatott, használt kellékanyagokat nem küldjük vissza.