Fogyasztók és otthoni irodák

Fogyasztók és otthoni irodák

ha vannak kifogyott eredeti HP tintapatronjai és festékkazettái, vegye igénybe az ingyenes újrahasznosítási szolgáltatásokat

Kis- és & középvállalkozások

Kis- és & középvállalkozások

igényeljen gyűjtődobozokat online, és vegye igénybe az ingyenes begyűjtési és újrahasznosítási szolgáltatásokat a telephelyéről

Nagyvállalatok & és állami szektor

Nagyvállalatok & és állami szektor

hasznosítsa újra nyomtatópatronjait ingyenesen, és vegye igénybe a szükségleteihez igazított megoldásokat

Miért érdemes részt venni?

Ingyenes - azaz a csomagolóanyagot teljes egészében a HP fizeti.

Könnyű - az újrahasznosításhoz szükséges elemek online rendelkezésre állnak.

Felelősségteljes - a HP Planet Partners program keretén belül visszaküldött gyári HP kellékanyagokból egyet sem küldünk a szeméttelepre, és a HP nem tölt újra és nem értékesít újra termékeket.

Bejelentkezés

*

*

Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás új felhasználóként

A regisztráció nem kötelező, de ajánlott

Ügyféltapasztalat: Friends Life
A kizárólag gyári HP anyagok használata felé történő elmozdulás fontos lépés a beszállítói programunkban, amelynek célja a vállalat környezet iránti elhivatottságának növelése.

Dawn Dew,
kapcsolati vezető, Friends Life

Prospektus megtekintése PDF 3MB

Környezetvédelmi elismerés

FONTOS!  HP Planet Partners program - A HP LaserJet és tintasugaras festékkazetta-visszavételi és -újrahasznosítási programja csak azon végfelhasználók számára áll rendelkezésre, akik az eredeti HP festékkazettákat rendeltetésüknek megfelelően használták. Kérjük, hogy hibás kellékanyagok visszaküldéséhez a HP visszavételi és újrahasznosítási programját ne vegye igénybe! A HP kellékanyagokra vonatkozó jótállási nyilatkozatába foglaltak szerint a még garanciális hibás kellékanyagokat a hivatalos márkakereskedő vagy szervizközpont kicseréli. A HP visszavételi és újrahasznosítási programjának keretében figyelmetlenségből hozzánk eljuttatott, használt kellékanyagokat nem küldjük vissza.