Recikliranje za male i srednje tvrtke
Recikliranje za male i srednje tvrtke
Budite HP-ov partner za okoliš
Vratite iskorištene originalne HP-ove tintne ispisne uloške i spremnike za tonere putem programa HP Planet Partners.
Prednosti za vas
  • Besplatno je - naručili ste materijale za povrat koje u potpunosti plaća HP.
  • Jednostavno je - svi resursi potrebni za recikliranje dostupni su na internetu.
  • Predani smo zaštiti okoliša – HP upotrebljava samo "zatvoren krug" procesa recikliranja i reciklira sve vraćene ispisne uloške primjenjujući procese certificirane s ISO 14001*. Jamčimo da nijedan ispisni uložak neće završiti na odlagalištu otpada i da će se reciklirana plastika upotrijebiti za proizvodnju novih originalnih HP-ovih ispisnih uložaka jednake kvalitete i pouzdanosti na koju ste navikli kod originalnih HP-ovih potrošnih materijala.

  • Na zahtjev možemo dostaviti certifikate o zaštiti okoliša – obratite se vašem voditelju poslovnog odnosa u HP-u / podršci za program HP Planet Partner.

Činjenica:

Do danas, HP je proizveo jednu milijardu originalnih tintnih ispisnih uložaka koji sadrže vlastiti reciklirani materijal iz plastičnih boca i ispisnih uložaka**

Recikliranje ispisnih uložaka nikad nije bilo lakše.

* Međunarodno priznati standard za sustave upravljanja zaštitom okoliša.
** Mnogi HP-ovi ispisni ulošci s recikliranim sadržajem sastoje se od najmanje 50 posto reciklirane plastike po težini. Točan postotak reciklirane plastike varira po modelima i tijekom vremena, ovisno o dostupnosti materijala. Nakon rujna 2010. godine.

Prijavi se

*

*

Zaboravili ste lozinku?
Registriraj novog korisnika

Registracija nije obavezna, ali je preporučujemo