Selectarea opţiunii de serviciu

HP oferă diferite opţiuni de servicii pentru clienţii care doresc să returneze cartuşele uzate pentru reciclare.

Returnări în bloc

Un serviciu de returnare masivă destinat consumatorilor de volum mediu şi mare, care doresc să returneze între 15 până la 300 de cartuşe de toner HP şi/sau între 100 până la 2000 de cartuşe inkjet.
Pur şi simplu comandaţi până la 10 cutii de colectare LaserJet1 sau Inkjet2. Cutiile de colectare vi se livrează gratuit.
Umpleţi aceste cutii cu cartuşe uzate şi solicitaţi o cutie de colectare când acestea sunt gata de expediat, tot gratuit.

Comandare livrare cutie

Comandare livrare cutie
Selectaţi această opţiune dacă

  • Sunteţi un NOU beneficiar al programului şi doriţi să comandaţi prima dvs. cutie de colectare a cartuşelor HP.
  • Sunteţi un client care RETURNEAZĂ şi doriţi să comandaţi cutii suplimentare pentru colectarea cartuşelor HP.
Comandare colectare cutii

Comandare colectare cutii
Selectaţi această opţiune dacă

  • Sunteţi un CLIENT CARE RETURNEAZĂ, aţi umplut şi aţi ambalat cutiile de colectare cu cartuşe HP şi doriţi ca acestea să fie preluate3.
Comandare colectare + livrare cutii

Comandare colectare + livrare cutii
Selectaţi această opţiune dacă

  • Sunteţi un CLIENT CARE RETURNEAZĂ, aţi umplut şi aţi ambalat cutiile de colectare cu cartuşe HP şi doriţi ca acestea să fie preluate. În acelaşi timp, doriţi să comandaţi livrarea de cutii suplimentare de colectare a cartuşelor HP4.

1 În cutiile de colectare HP LaserJet încap de la 15 până la 30 de cartuşe de toner, în funcţie de dimensiunile cutiilor. Disponibilitatea diferitelor dimensiuni de cutii variază de la o ţară/regiune la alta.
2 În cutiile de colectare HP inkjet încap de la 100 până la 200 de cartuşe inkjet, în funcţie de dimensiunile cutiilor. Disponibilitatea diferitelor dimensiuni de cutii variază de la o ţară/regiune la alta.
3 Colectările pot să aibă loc în următoarea zi lucrătoare faţă de data comenzii iniţiale.
4Reţineţi că livrările şi colectările cutiilor nu sunt efectuate simultan sau de aceiaşi transportatori. Colectările cutiilor pot să aibă loc în următoarea zi lucrătoare faţă de data comenzii iniţiale, pe când livrările în mod normal durează mai mult. Nu comandaţi colectarea şi livrarea unei cutii dacă încă aveţi nevoie de o cutie de colectare HP pentru a ambala cartuşele. În acest caz, comandaţi mai întâi livrarea unei cutii. După ce aţi primit cutia de colectare HP şi aţi ambalat cartuşele, puteţi să solicitaţi colectarea unei cutii.     

Logare

*

*

V-aţi uitat parola?
Înregistrare ca utilizator nou

Înregistrarea nu este obligatorie, dar este recomandată

Servicii corelate

Profitaţi de serviciile gratuite de reciclare pentru cartuşele uzate de cerneală şi de toner originale HP

Comandaţi online cutii de colectare şi profitaţi de serviciile gratuite de preluare şi de reciclare a acestora din locaţiile dumneavoastră

Reciclaţi gratuit un numar mare de cartuşe şi profitaţi de soluţiile personalizatecerinţelor dumneavoastră