Επιλέξτε μια υπηρεσία

Η HP προσφέρει διάφορες επιλογές υπηρεσιών για πελάτες που θέλουν να επιστρέψουν τα χρησιμοποιημένα δοχεία για ανακύκλωση.

Επιστροφές μεγάλων ποσοτήτων

Μια υπηρεσία μαζικής επιστροφής που απευθύνεται σε πελάτες με μεσαίο και μεγάλο όγκο προϊόντων, οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν από 15 έως 300 δοχεία γραφίτη HP ή/και από 100 έως 2000 δοχεία εκτύπωσης Inkjet.
Απλώς παραγγείλτε έως 10 κιβώτια συλλογής LaserJet1 ή 10 κιβώτια συλλογής Inkjet2. Η αποστολή αυτών των κιβωτίων συλλογής σε εσάς είναι δωρεάν.
Γεμίστε αυτά τα κιβώτια με τα χρησιμοποιημένα δοχεία και ζητήστε την υπηρεσία συλλογής κιβωτίων όταν είστε έτοιμοι να τα στείλετε, επίσης δωρεάν.

Παραγγελία παράδοσης κιβωτίου

Παραγγελία παράδοσης κιβωτίου
Κάντε αυτή την επιλογή, αν

  • Συμμετέχετε ΠΡΩΤΗ φορά στο πρόγραμμα και θέλετε να παραγγείλετε το πρώτο σας κιβώτιο συλλογής δοχείων HP.
  • Συμμετέχετε ΗΔΗ στο πρόγραμμα επιστροφής και θέλετε να παραγγείλετε επιπλέον κιβώτια συλλογής δοχείων HP.
Παραγγελία συλλογής κιβωτίου

Παραγγελία συλλογής κιβωτίου
Κάντε αυτή την επιλογή, αν

  • Συμμετέχετε ΗΔΗ στο πρόγραμμα, έχετε γεμίσει τα κιβώτια συλλογής δοχείων HP και θέλετε να τα παραλάβει η αρμόδια υπηρεσία3.
Παραγγελία συλλογής + παράδοσης κιβωτίου

Παραγγελία συλλογής + παράδοσης κιβωτίου
Κάντε αυτή την επιλογή, αν

  • Συμμετέχετε ΗΔΗ στο πρόγραμμα, έχετε γεμίσει τα κιβώτια συλλογής δοχείων HP και θέλετε να τα παραλάβει η αρμόδια υπηρεσία. Ταυτόχρονα θέλετε να ζητήσετε την παράδοση επιπλέον κιβωτίων συλλογής δοχείων HP4.

1 Τα κιβώτια συλλογής LaserJet της HP χωράνε από 15 έως 30 δοχεία γραφίτη, ανάλογα με το μέγεθος του κιβωτίου. Η διαθεσιμότητα διαφορετικών μεγεθών κιβωτίων μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη χώρα.
2 Τα κιβώτια συλλογής inkjet της HP χωράνε μεταξύ 100 έως 200 δοχεία inkjet, ανάλογα με το μέγεθος του κιβωτίου. Η διαθεσιμότητα διαφορετικών μεγεθών κιβωτίων μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη χώρα.
3 Οι συλλογές μπορούν να πραγματοποιηθούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της αρχικής παραγγελίας.
4 Σημειώστε ότι οι παραδόσεις και συλλογές κιβωτίων δεν πραγματοποιούνται ταυτόχρονα ή από τον ίδιο μεταφορέα. Η συλλογή κιβωτίων μπορεί να πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την ημερομηνία της αρχικής παραγγελίας, ενώ για την παράδοση συνήθως απαιτείται περισσότερος χρόνος. Μην ζητήσετε συλλογή + παράδοση κιβωτίων αν χρειάζεστε ακόμη ένα κιβώτιο συλλογής HP για να συσκευάσετε τα δοχεία σας. Σε αυτή την περίπτωση, ζητήστε πρώτα την παράδοση ενός κιβωτίου. Αφού λάβετε το κιβώτιο συλλογής HP και συσκευάσετε τα δοχεία σας, μπορείτε να ζητήσετε τη συλλογή του κιβωτίου.     

Σύνδεση

*

*

Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;
Εγγραφή ως νέος χρήστης

Η εγγραφή δεν είναι υποχρεωτική, ωστόσο συνιστάται

Σχετική υπηρεσία

Διαθέσιμες δωρεάν υπηρεσίες ανακύκλωσης για τα χρησιμοποιημένα αυθεντικά HP δοχεία μελάνης και γραφίτη

Παραγγείλετε κουτιά συλλογής online και τις διαθέσιμες υπηρεσίες παραλαβής και ανακύκλωσης για τη χώρα/περιοχή σας

Ανακυκλώστε τα δοχεία σας μαζικά για δωρεάν, διαθέσιμες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας