Valitse palveluvaihtoehto

HP tarjoaa eri palveluvaihtoehtoja asiakkaille käytettyjen kasettien palauttamiseksi kierrätettäviksi.

Yksttäiset palautukset

Postiinjättöpalvelu, joka on kohdistettu pienasiakkaille, jotka haluavat palauttaa korkeintaan 10 HP-väriaine- ja/tai 50 HP-mustesuihkutulostuskasettia. Tämä palvelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden tilata tai tulostaa ilmaiseksi palautusmateriaaleja, joiden postimaksu on maksettu valmiiksi. Voit yksinkertaisesti pakata / varustaa osoitelapulla kasettisi ja viedä ne lähimpään postitoimistoon.

Joukkopalautukset

Suurpalautuspalvelu, joka on kohdistettu keskikokoisille ja suurasiakkaille, jotka haluavat palauttaa 15–300 HP-väriainekasettia ja/tai 100–2000 mustesuihkutulostuskasettia.
Tilaa yksinkertaisesti korkeintaan 10 LaserJet-1 tai korkeintaan 10 mustesuihkunoutolaatikkoa2. Noutolaatikot toimitetaan sinulle maksutta.
Täytä nämä laatikot käytetyillä kaseteillasi ja pyydä myös ilmaista laatikon noutoa, kun ne ovat valmiita noudettaviksi.

Tilaa laatikon toimitus

Tilaa laatikon toimitus
Valitse tämä vaihtoehto, jos

  • Olet UUSI asiakas ohjelmassa ja haluat tilata ensimmäisen HP-kasettien noutolaatikon.
  • Olet VANHA asiakas ja haluat tilata lisää HP-kasettien noutolaatikoita.
Tilaa laatikon nouto

Tilaa laatikon nouto
Valitse tämä vaihtoehto, jos

  • Olet VANHA ASIAKAS ja sinulla on HP-kasettien noutolaatikoita, jotka ovat täynnä HP-kasetteja, ja haluat, että ne noudetaan3.
Tilaa laatikon nouto ja toimitus

Tilaa laatikon nouto ja toimitus
Valitse tämä vaihtoehto, jos

  • Olet VANHA ASIAKAS ja sinulla on HP-kasettien noutolaatikoita, jotka ovat täynnä HP-kasetteja, ja haluat, että ne noudetaan. Samanaikaisesti haluat tilata HP-kasettien noutolaatikoiden lisätoimituksen4.

1 HP LaserJet -noutolaatikoihin mahtuu 15–30 väriainekasettia riippuen laatikon koosta. Eri laatikkokokojen saatavuus voi vaihdella maittain.
2 HP-mustesuihkunoutolaatikoihin mahtuu 100–200 mustesuihkukasettia riippuen laatikon koosta. Eri laatikkokokojen saatavuus voi vaihdella maittain.
3 Laatikot voidaan mahdollisesti noutaa jo alkuperäistä tilauspäivää seuraavana työpäivänä.
4 Huomaa, ettei laatikoiden toimitus ja nouto tapahdu samanaikaisesti eikä samojen kuljettajien toimesta. Laatikot voidaan mahdollisesti noutaa jo alkuperäistä tilauspäivää seuraavana työpäivänä, kun taas toimitukset kestävät normaalisti kauemmin. Älä tilaa laatikoiden noutoa ja toimitusta, jos vielä tarvitset HP-noutolaatikkoa kasettien pakkaamiseen. Tässä tapauksessa, tilaa ensin laatikon toimitus. Sen jälkeen, kun olet vastaanottanut HP-noutolaatikon ja pakannut kasettisi, voit tilata laatikon noudon.     

Kirjaudu sisään

*

*

Unohdit salasanasi
Rekisteröidy uutena käyttäjänä

Rekisteröinti ei ole pakollista, mutta se on suositeltavaa.

Aiheeseen liittyvä palvelu

Hyödynnä alkuperäisten HP-muste- ja väriainekasettien maksuttomat kierrätyspalvelut

Tilaa keräyslaatikot verkosta ja hyödynnä maksuttomat nouto- ja kierrätyspalvelut

Kierrätä suuret kasettimäärät kerralla maksutta ja hyödynnä tarpeisiisi räätälöidyt ratkaisut