Vračilo odpadne embalaže

Potrošniki in domači uporabniki

Zahvaljujemo se za vašo poizvedbo o Planet Partners. Obžalujemo, da HP v vaši državi še ne nudi rešitve posameznega vračila za kartuše. Trajno raziskujemo možnosti za povečanje in razširitev programa Planet Partners, zato, prosimo, pogosteje obiščite našo internetno stran in preverite možnost tovrstne rešitve pri vas.

medtem, prosimo, zavrzite izrabljene kartuše v skladu z lokalnimi predpisi. Ponovno se vam zahvaljujemo za vaše zanimanje v HP in v program Planet Partners.

Prijava

*

*

Ste pozabili geslo?
Registrirajte se kot nov uporabnik

Registracija ni obvezna, je pa priporočena

Sorodne storitve

izkoristite brezplačne storitve recikliranja za rabljene originalne HP-jeve kartuše s črnilom in tonerjem

naročite škatle za zbiranje ter izkoristite brezplačne storitve prevzema in recikliranja na svojih lokacijah

brezplačno reciklirajte svoje kartuše v paketih, in sicer z rešitvami, ki so prilagojene vašim potrebam

 

* Nekaterih kartuš za brizgalne tiskalnike in laserske tiskalnike ni mogoče vrniti. Kliknite tukaj, če si želite ogledati seznam nevračljivega potrošnega materiala.

POMEMBNO:  HP Planet Partners - program vračila in recikliranja HP-jevih kartuš za laserske in brizgalne tiskalnike - je na voljo le končnim uporabnikom, ki so izvirne HP-jeve kartuše uporabljali v skladu z navodili. Prosimo, da v okviru programa ne vračate okvarjenega potrošnega materiala. Okvarjene kartuše, za katere še velja garancija pod pogoji, določenimi v priloženi garancijski izjavi za HP-jev potrošni material za tiskanje, je treba zamenjati pri pooblaščenem prodajnem zastopniku ali v storitvenem središču. Potrošnega materiala, ki je bil pomotoma poslan v okviru HP-jevega programa recikliranja, ni mogoče vrniti.