Comandă pentru materiale pentru returnare

Clienţi şi birouri de acasă

Mulţumim pentru interesul manifestat faţă de programul Planet Partners. Regretăm că HP nu oferă în prezent o soluţie individuală de returnare a cartuşelor în ţara dumneavoastră. Căutăm în continuare oportunităţile de extindere a programului Planet Partners, prin urmare vă rugăm să vizitaţi această pagină cât mai des pentru a verifica disponibilitatea acestei soluţii în zona dumneavoastră.

Între timp, treceţi la deşeuri cartuşele de imprimare ajunse la capătul ciclului de viaţă în conformitate cu reglementările locale. Vă mulţumim din nou pentru interesul manifestat faţă de HP şi programul Planet Partners.

Logare

*

*

V-aţi uitat parola?
Înregistrare ca utilizator nou

Înregistrarea nu este obligatorie, dar este recomandată

Servicii corelate

Profitaţi de serviciile gratuite de reciclare pentru cartuşele uzate de cerneală şi de toner originale HP

Comandaţi online cutii de colectare şi profitaţi de serviciile gratuite de preluare şi de reciclare a acestora din locaţiile dumneavoastră

Reciclaţi gratuit un numar mare de cartuşe şi profitaţi de soluţiile personalizatecerinţelor dumneavoastră

 

* Unele cartuşe inkjet şi consumabile LaserJet nu pot fi returnate. Faceţi clic aici pentru a vedea lista consumabilelor nereturnabile.

IMPORTANT:  Programul HP Planet Partners – programul de returnare şi reciclare a cartuşelor de imprimare HP LaserJet şi inkjet este disponibil numai utilizatorilor finali care au utilizat cartuşe HP originale conform destinaţiei acestora. Nu folosiţi programul HP de returnare şi reciclare pentru consumabile defecte. Consumabilele defecte care sunt încă în garanţie conform descrierii din declaraţia de garanţie specifică consumabilelor HP trebuie schimbate la un reprezentant sau service autorizat. Consumabilele utilizate trimise accidental prin programul HP de returnare şi reciclare nu pot fi returnate.