Поръчка на материали за връщане

Физически лица и домашен офис

Благодарим ви за интереса към програмата "Партньори на планетата". За съжаление HP все още не предлага индивидуално решение за връщане на мастилници и тонер касети за вашата страна. Ние непрекъснато изследваме възможностите за разгръщане и разширяване на програмата "Партньори на планетата", така че моля ви посещавайте често тази страница, за да проверявате за предлагането на това решение за вашата територия.

Междувременно, моля, изхвърляйте вашите мастилници и тонер касети в края на жизнения им цикъл според изискванията на местното законодателство. И още веднъж, ние оценяваме вашия интерес към HP и програмата "Партньори на планетата".

Влизане

*

*

Забравена парола?
Регистрация на нов потребител

Регистрацията не е задължителна, а е препоръчителна

Сродни услуги

извлечете полза от безплатните услуги за рециклиране за вашите използвани оригинални тонер касети и мастила на НР

поръчайте онлайн кутии за събиране и се възползвайте от безплатните услуги за събиране и рециклиране от вашите обекти

рециклирайте своите касети накуп безплатно и се възползвайте от решенията, персонализирани за вашите нужди

 

* Някои мастилници и консумативи за LaserJet не могат да бъдат връщани. Щракнете тук, за да видите списък с консумативите, неподлежащи на връщане.

ВАЖНО:  Програма на HP \"Партньори на планетата\" – Програмата на HP за връщане и рециклиране на тонер касети и мастилници е само за крайни поребители, които са използвали оригинални тонер касети/мастилници HP по начина, по който са предназначени. Моля, не използвайте Програмата на HP за връщане и рециклиране за дефектни консумативи. Дефектните консумативи, които все още са в гаранция, както е описано в изричната гаранция за HP консумативите, следва да бъдат сменяни при оторизиран дилър или сервизен център. Използваните консумативи, които окончателно биват изпратени на Програмата на HP за връщане и рециклиране, не могат да бъдат върнати.